Easit GO Användarkonferens 8-9 november!
Tillbaka

2 min lästid

Optimera Easit GO med machine learning och få en bättre användarupplevelse

I dagens snabbt föränderliga värld blir support och bra hantering av sina ärenden allt viktigare för att säkerställa nöjda kunder/medarbetare och en framgångsrik verksamhet.

För att hantera den ökande volymen av ärenden och förbättra användarupplevelsen har vi implementerat en innovativ machine learning-funktion i Easit GO. Denna funktion gör det lätt att identifiera likheter mellan olika ärenden och matcha dem med lämplig information, vilket snabbar upp processen och säkerställer korrekta och effektiva svar och relationer.

Hur fungerar det?

Funktionen använder algoritmer för att analysera data och identifiera mönster och likheter mellan ärenden. Genom att använda olika tekniker kan systemet automatiskt matcha likheter mellan olika objekt och till exempel visa relevanta kunskapsartiklar och information som kan hjälpa till att lösa ett problem eller ge svar på en fråga.

Fördelar och exempel

Genom att implementera ”Mer som detta” (som vi kallar funktionen) kan vi erbjuda våra kunder flera fördelar.

Snabbare och mer effektiv ärendehantering:
Istället för att söka igenom en stor mängd kunskapsartiklar eller tidigare ärenden manuellt, kan Easit GO automatiskt analysera fritext och matcha ärenden och visa relevanta lösningar eller svar. Det sparar tid och gör att kunder och/eller medarbetare kan få hjälp snabbare.

Personligt anpassad support:
Genom att analysera och jämföra en stor mängd ärenden kan Easit GO föreslå relevanta lösningar och svar som är specifika för varje individuellt ärende. Istället för att ge en generisk och allmän respons skapar Easit GO en anpassad upplevelse genom att ta hänsyn till den specifika kontexten och behoven för varje enskilt ärende.

Bättre samverkan mellan processer:
Genom att till exempel matcha incidentärenden till problemärenden och problemärenden till changeärenden kan man identifiera mönster och gemensamma nämnare och Easit GO kan föreslå relationer mellan processer.

Sekretess och integritet: Vi värnar om våra kunders integritet och förstår vikten av att skydda deras data. Därför genomförs all behandling av data på den lokala servern. Det innebär att all information som används för att matcha och visa likheter mellan ärenden förblir säker inom systemet och att man har full kontroll över tillgången till och säkerheten för denna information.

Sammanfattningsvis

Genom att implementera en machine learning-funktion i Easit GO har vi tagit ännu ett steg mot att optimera plattformen och förbättra kundupplevelsen. Genom att automatiskt matcha liknande ärenden och visa relevanta kunskapsartiklar och lösningar kan man som användare av Easit GO snabba upp ärendehanteringsprocessen och erbjuda mer effektiv och personligt anpassad support till sina kunder och medarbetare. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla och förbättra denna teknik för att möta våra kunders behov och förväntningar på bästa möjliga sätt.

Har du fler frågor eller funderingar kring vår plattform Easit GO är du välkommen att kontakta oss.

Vi är här för att hjälpa dig!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Genom att klicka "Registrera" godkänner du Easit's integritetspolicy